CareerPoint

Over Careerpoint

De aanpak van Careerpoint is uniek in het landschap van loopbaancoaching. Bij Careerpoint kiezen we uitsluitend voor hoogopgeleide coaches met een specialisatie in de verschillende domeinen die bij loopbaanbegeleiding horen.

Verandering aanbrengen

Of het nu is om je huidige opties te exploreren, een carrièreplan te ontwikkelen, je voor te bereiden op een promotie of te veranderen van sector, bij Careerpoint kan de jobcoach je vraag verhelderen en jou de juiste hulp bieden om de volgende stap te zetten.

Prestatie en promotie

Wil je graag promotie maken op je werk, nieuwe ideeën aanbrengen of gezien worden om de inspanningen die je levert. Wat het ook is dat je wil bereiken, Careerpoint helpt je verder.

Balans

Timemanagement en je prioriteiten stellen zijn een must in een hedendaagse work-setting. Nog belangrijker dan dit, is je goed voelen bij de keuzes die je maakt en achter deze keuzes kunnen staan. Bij Careerpoint, kunnen we je begeleiden bij het efficiënt invullen van je tijd, zodat je meer kan halen uit iedere dag en een goede work-life balance kan creëren.

Sollicitatieadvies

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je niet goed hoe je aan de zoektocht naar nieuw werk moet beginnen. Ben je al een tijdje op zoek, maar levert het sturen van honderden sollicitatiebrieven weinig resultaat op. Careerpoint geeft jou resultaatgericht solliciteeradvies en zorgt ervoor dat je al de sollicitatieskills van A-Z onder de knie krijgt.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Careerpoint zijn we fan van een holistische aanpak. Je goed voelen op je werk, kan pas gerealiseerd worden als je je goed voelt bij wie je bent. Om te weten wat je sterktes en werkpunten zijn op de werkvloer, kan het zinvol zijn om een talentenprofiel te laten opstellen