Hoe bestel ik VDAB loopbaancheques?

Bij Careerpoint, kan je je loopbaanbegeleiding betalen met loopbaancheques. Zo betaal je slechts €45 voor 4 uur loopbaanbegeleiding, wat neerkomt op €11,25 per uur.

Dit kan omdat Careerpoint een onderaanneming is van AIHP Business, erkend door VDAB als loopbaancenter.

Bestellen van loopbaancheques kan via de website van VDAB. Via onderstaande link, kom je terecht op de juiste pagina. Eerst zal je je moeten inloggen op je account van VDAB. Daarna, kan je een loopbaancheque bestellen. Je hebt om de 6 jaar recht op 1 loopbaancheque van 4 uur loopbaanbegeleiding en 1 loopbaancheque van 3 uur loopbaanbegeleiding.

Moest er iets onduidelijk zijn, kan je bellen naar Careerpoint voor meer informatie, dan helpen we je verder.
Voor aanvang van de begeleiding kan je je loopbaancheque digitaal doorsturen via e-mail. Het inplannen van de loopbaanbegeleiding kan zowel via e-mail als telefonisch.

Om de loopbaancheques te bestellen, heb je een account op de website van VDAB nodig. Dit kan je eenvoudig aanmaken via jouw rijksregisternummer.

Klik hier om loopbaancheques te bestellen

Als je account niet werkt of er zijn andere problemen, kan je de loopbaancheques ook telefonisch aanvragen bij VDAB via het gratis nummer 0800 30 700 (op elke werkdag tussen 8u00 en 19u00 bereikbaar)

In de volgende omstandigheden heb je recht op loopbaancheques:

- Je woont in Vlaanderen of Brussel.
- Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige.
- Je werkte gedurende je loopbaancarrière minstens zeven jaar als werknemer of zelfstandige.
- Je volgde de voorbije zes jaar nog geen loopbaanbegeleiding.
- Er zijn nog een aantal uitzonderingen waardoor je toch in aanmerking komt voor het - -- bestellen van VDAB Loopbaancheques. Voor meer informatie kan je het onderstaande document raadplegen

voorwaarden VDAB loopbaanbegeleiding